Kamer huren: niet meer beschikbaar Lange Hezelstraat in Nijmegen

  • 27 m2
  • 1 kamer
  • 25 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hee hoi!

Gemeubileerde kamer in hartje Nijmegen (tijdelijk) vrij, omdat ik Nijmegen in ga ruilen voor een stage op Bali. Het zou kunnen dat de tijd verlengt wordt of dat je erin kunt blijven!

Het is een mooie, ruime en lichte kamer in het leukste straatje van Nijmegen: De lange Hezelstraat! Door de leuke locatie ben je dicht bij de winkels en supermarkten en is het ongeveer 15 min. Fietsen naar de han/uni. De kamer is 27m2 en de douche, keuken en toilet deel je met de andere huisgenoten. We delen een vaatwasser en wasmachine en in de kamer staan een koelkast, vriezer en magnetron voor eigen gebruik! Op de kamer zijn ook een wasbak en 2 inbouwkasten te vinden. De kosten bedragen 460 euro ( incl. g/w/l) waar nog een kleine prijs bij komt voor het internet en voor de huur van de vaatwasser.

Klinkt het voor jou als muziek in de oren om na het stappen naar huis te kunnen rollen en de perfecte locatie te hebben tijdens de Nijmeegse vierdaagse? Reageer en misschien word je dan uitgenodigd tijdens de kijkavond.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Binnen roken
Rookmelder
Vaatwasser
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Vrouw
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart