Kamer huren: niet meer beschikbaar Albardastraat in Nijmegen

  • 8 m2
  • 1 kamer
  • 19 Per direct
  • 01 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

GEZOCHT: HUISGENOOT VOOR EEN JAAR

Wil jij relaxed kunnen chillen in een huis met een grote woonkamer, waar alles nieuw en schoon is? Waar regelmatig met z’n allen wordt genetflixt, gegamed en gegeten en waar je ook gewoon rustig met je laptop op de bank kunt neerploffen? Zoek dan niet verder!

Op Albardastraat 4 komt een Kamer vrij voor een heel jaar, Wij zijn een huis met vier mannen die allemaal op de Radboud Universiteit studeren. Met z’n vieren deel je alles in het huis. Dat wil zeggen: de badkamer en wc, maar ook de ruime tuin en grote gemeenschappelijke ruimte. De keuken is nieuw en heeft ook een vaatwasser (lekker makkelijk dus). De woonkamer heeft een grote eettafel en twee banken met een TV, Playstation, Xbox en Wii. In de tuin is veel ruimte om de vuurkorf aan te steken of lekker te barbecueën.
Het is vanaf Huize Alba 10 minuutjes fietsen naar de uni/HAN en 20 naar het centrum. De kamer zelf is ongeveer 8m², maar hier zit een grote woonkamer, keuken en tuin bij waar regelmatig samen gegeten en gechilled wordt, inclusief intense potjes FIFA. Voor al dit, betaal je €396 (incl. g/w/l en internet).

Het is een hecht huis dat heel vaak samen in de gemeenschappelijke ruimte zit, maar waar iedereen wel gewoon zijn eigen ding kan doen. Het is dus van belang dat je sociaal bent en goed met de huisgenoten op kan schieten, aangezien je thuis veelal in de woonruimte zal zitten.

Dus, ben jij op zoek naar een huis vol gezelligheid met leuke mensen, waar het ook nog eens mooi schoon is? Stuur dan een bericht.
Dan zal ik contact met je opnemen!

Groetjes,
Huize Alba

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Hatert
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 3
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Eigen droger
Eigen tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart