Room for rent: no longer available Albardastraat in Nijmegen

  • 8 m2
  • 1 room
  • 25 Immediately
  • 01 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Nijmegen. You can contact the advertiser if you have any questions.

GEZOCHT: HUISGENOOT VOOR EEN JAAR

Wil jij relaxed kunnen chillen in een huis met een grote woonkamer, waar alles nieuw en schoon is? Waar regelmatig met z’n allen wordt genetflixt, gegamed en gegeten en waar je ook gewoon rustig met je laptop op de bank kunt neerploffen? Zoek dan niet verder!

Op Albardastraat 4 komt een Kamer vrij voor een heel jaar, Wij zijn een huis met vier mannen die allemaal op de Radboud Universiteit studeren. Met z’n vieren deel je alles in het huis. Dat wil zeggen: de badkamer en wc, maar ook de ruime tuin en grote gemeenschappelijke ruimte. De keuken is nieuw en heeft ook een vaatwasser (lekker makkelijk dus). De woonkamer heeft een grote eettafel en twee banken met een TV, Playstation, Xbox en Wii. In de tuin is veel ruimte om de vuurkorf aan te steken of lekker te barbecueën.
Het is vanaf Huize Alba 10 minuutjes fietsen naar de uni/HAN en 20 naar het centrum. De kamer zelf is ongeveer 8m², maar hier zit een grote woonkamer, keuken en tuin bij waar regelmatig samen gegeten en gechilled wordt, inclusief intense potjes FIFA. Voor al dit, betaal je €396 (incl. g/w/l en internet).

Het is een hecht huis dat heel vaak samen in de gemeenschappelijke ruimte zit, maar waar iedereen wel gewoon zijn eigen ding kan doen. Het is dus van belang dat je sociaal bent en goed met de huisgenoten op kan schieten, aangezien je thuis veelal in de woonruimte zal zitten.

Dus, ben jij op zoek naar een huis vol gezelligheid met leuke mensen, waar het ook nog eens mooi schoon is? Stuur dan een bericht.
Dan zal ik contact met je opnemen!

Groetjes,
Huize Alba

Read more with an subscription!

General information

City Nijmegen
District/Neighbourhood: Hatert
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 3
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Private dryer
Private yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map