Kamer huren: niet meer beschikbaar Karrengas in Nijmegen

  • 7 m2
  • 1 kamer
  • 03 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beste kroegtijgers en -tijgerinnen.

Ben jij regelmatig in de kroeg te vinden? En besteed jij je inkomsten liever aan bier dan aan een hoge huur? Dan hebben wij de perfecte kamer voor jou. Namelijk een kamer middenin het centrum van Nijmegen, voor maar €147,- per maand.
Aangezien onze 13e huisgenoot ons helaas gaat verlaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot die ons komt vergezellen. Momenteel bestaat ons huis uit 5 lieftallige dames en maar liefst 8 stoere heren. Daarvan studeren de meesten, maar ook hard werkende mensen zijn van harte welkom in ons nederige stulpje.
Even wat praktische zaken over de beschikbare kamer. Het gaat namelijk om een kamer van 6 m², met toekomstige doorschuifmogelijkheden naar een grotere kamer. Er is een ingebouwde hoogslaper (die je voor een mooi prijsje kan overnemen). Met lekker weer kun je altijd chillen op het ruime dakterras. Samen met ongeveer vier anderen deel je een keuken, toilet en badkamer. En daarbij is er een afwasmachine, wasmachine en droger aanwezig. Lekker luxe dus!
De huur van deze kamer bedraagt €147,- in de maand. Dit is inclusief gas, water en licht. Een keer per jaar betalen we gezamenlijk de kosten van het internet.
Ben je geïnteresseerd in deze kamer en heb je tijd en zin om onder het genot van een biertje de kamer te komen bezichtigen? Stuur dan een berichtje waarin je je even voorstelt naar mij!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Intercom
Rookmelder
Gedeeld terras
Tonen op kaart