Kamer huren: niet meer beschikbaar Voorstadslaan in Nijmegen

  • 18 m2
  • 1 kamer
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hallo kamerzoekenden,

Heb je altijd al met je pantoffels en ochtendjas naar de bakker willen lopen voor een lekkere croissant? Of zou je graag op loopafstand van een supermarkt en een friettent met goedhartig personeel wonen? Dan is dit je kans!

Er komt een mooie kamer vrij in ons huis aan de Voorstadslaan. Vanaf deze ideale locatie fiets je binnen vijf minuten naar het station, binnen tien minuten naar het centrum en binnen twintig minuten naar de campus.

De kamer is om en nabij 18 m2 groot en is gelegen op de tweede verdieping, de zolder, van het huis. De kamer heeft daarnaast twee inbouwkasten en een koelkast! De prijs is slechts € 280,- per maand, inclusief gas, water, licht, tv, internet én gezelligheid. De keuken, de badkamer, de twee toiletten en de kleine, maar knusse tuin worden gedeeld met alle huisgenoten.

Wij, de huidige bewoners van het huis, zijn twee dames en drie heren met een leeftijd van 20 tot 25 jaar, waarvan één jongeman ons nu helaas gaat verlaten. Hierom zijn wij op zoek naar een nieuwe, jonge strijdkracht van onbepaald geslacht om onze troepen te versterken. In het huis is er geen ‘verplichte gezelligheid’ en dus is er alle ruimte om je eigen ding te doen. Toch staat menig kamerdeur vaak open, aangezien er voldoende animo is voor een praatje of een zotternij.

Denk jij de meest geschikte toevoeging te kunnen zijn aan ons huis? Stuur ons dan een mailtje, en vertel waarom jij onze nieuwe huisgenoot moet worden! Tot op de kijkavond !

Groetjes,
Esmee, Gijs, Stefan, Stephan en Tamara
Huize Mr. Possum

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Biezen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 4
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart