Nick zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

Nick zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 19 Per direct

Hoi,

Mijn naam is Nick ter Braak, ik ben 22 jaar oud en ik woon in het prachtige Almelo. Omdat ik het afgelopen jaar ben begonnen aan de (pre)master “Molecular Chemistry” aan het RU. Momenteel reis ik elke keer 2,5 uur op en neer naar Almelo, wat niet bepaald ideaal is en daarom zoek ik een kamer voor de resterende 2,5 jaar van de master.

Op dit moment ben ik afgestudeerd van de opleiding Chemie (scheikunde) aan het Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben een erg sociaal persoon en vind het altijd leuk om een praatje met iedereen te maken. Daarnaast vind ik het af en toe ook fijn om me even alleen terug te trekken om Netflix te kijken. Ik neem school verder ook serieus, maar vind het ook belangrijk om een gezonde balans te houden, waardoor ik na het werken aan school open sta om leuke/sociale dingen te doen en regelmatig in de sportschool sta om een beetje fit te blijven.

Verder houd ik veel van voetbal en ben ik een enorme Formule 1 fan. Ik ben een rustig iemand die lekker zijn ding wilt doen en zijn studie kan afmaken terwijl ik tegelijkertijd nog een beetje lol maak. Verder houd ik van een nette en opgeruimde omgeving voor mezelf en voor mijn huisgenoten en dit is dan ook een grote prioriteit voor mij.

Algemene informatie: Nick
  Man, 22 jaar