Kevin  zoekt een Appartement in Nijmegen

Kevin zoekt: Een Appartement in Nijmegen

  • Appartement
  • Min. 65 m2
  • Man
  • 19 Per direct

Beste medewerker,

WIj willen graag onze interesse kenbaar maken in het volgende appartement wat we op jullie site hebben gezien:
- Burghardt van den Berghstraat

Wij zouden het super vinden als we in aanmerking kunnen komen voor een bezichtiging!

Deze week hebben we helaas net naast een appartement gegrepen (loting verloren) maar dat heeft ook weer een mooi iets tot gevolg, namelijk het feit dat we alle documenten op orde hebben (arbeidcontracten, Werkgeversverklaringen, Verhuurdersverklaringen etc.). Dus we zouden snel kunnen schakelen!

Hierbij kort even wat informatie over ons zodat jullie en de verhuurder een goed beeld hebben:

Tim:
Mijn naam is Tim Holthaus, 27 jaar en momenteel woonachtig in Huissen waar ik al 4 jaar een klein appartement heb. Momenteel al 6 jaar werkzaam bij Buitenpoort Catering in Bemmel, waarvan 4 jaar in vaste dienst. Echter mis ik de stad en heb ik al enige tijd mijn zinnen gezet op een woning in Nijmegen.

Kevin:
Mijn naam is Kevin Knuiman, in februari 29 jaar geworden en opgegroeid in Huissen. De afgelopen acht jaar heb ik mooie reizen mogen maken in combinatie met leuke uitdagende functies. Deze periode heb ik zojuist afgesloten met een reis van 6 maanden in Vietnam waar ik samen met mijn tweelingzusje een Hostel heb mogen runnen. Nu meer dan 'ready' om een serieus leven op te gaan bouwen in Nederland met als woonplaats Nijmegen. Hier heeft mijn hele leven al plaatsgevonden (voetballer bij NEC, HBO opleiding op de HAN en al woonachtig geweest in Nijmegen, appartementje aan de Gerard Noodtstraat) en dat wil ik graag zo houden ook! Fulltime werkzaam bij Het Gerechtshof en vandaag mijn eerste werkdag gehad.

Samen kunnen wij zonder problemen de maandelijkse huur betalen (samen een bruto inkomen van 4355 euro per maand) en worden wij omschreven als personen die altijd netjes alles op orde hebben, waaronder ons huishouden wat er altijd netjes uit moet zien en voor de bezoekers als 'wow' moet worden ervaren. Beide een serieus leven met een fulltime baan, spelen beide graag gitaar, reisliefhebbers, sportief en beide verliefd geworden op het mooie Nijmegen.

Wij zouden per direct beschikbaar zijn voor een appartement!

Wij hopen snel van jullie te horen en zijn beide uiteraard ook telefonisch bereikbaar (voor een eventuele kennismaking, extra informatie etc.).

Daarnaast staan wij ook open voor eventuele andere woningen die jullie in beheer hebben (of nog gaan komen). Wij zijn op zoek naar woningen die aansluiten bij de woningen waar we nu op reageren (in deze mail) en wie weet kunnen jullie ons nog blij maken met iets wat zou kunnen passen bij ons profiel.

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Kevin Knuiman (06 23 31 51 35) en Tim Holthaus (06 28 18 96 06)

Algemene informatie: Kevin
  Man, 33 jaar