Mirthe zoekt een Appartement / Studio in Nijmegen

Mirthe zoekt: Een Appartement / Studio in Nijmegen

  • Appartement / Studio
  • Min. 30 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hallo lieve verhuurders,

Mijn naam is Mirthe en momenteel ben ik op zoek naar een appartement/studio in Nijmegen.

In juli 2019 heb ik mijn HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan De HAN te Nijmegen. Met deze diploma ben ik gaan werken bij Koninklijke Visio te Grave: een leefgroep met visueel beperkte jongeren van 13 tot en met 20 jaar, met bijkomende problematieken zoals ADHD, autisme, sociaal-emotioneel lagere ontwikkeling enzovoorts.

Naast dat ik 4 jaar heb gestudeerd in Nijmegen en de stad toen goed heb leren kennen, woont mijn vriend ook in Nijmegen. Ik voel me door deze redenen erg thuis in deze fijne stad en daarom hoop ik hier ook te kunnen gaan wonen.
Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Uden, een dorpje in Noord-Brabant. Als enig kind vinden mijn ouders het nog vrij moeilijk om me los te gaan laten, maar gelukkig staan ze altijd achter me ?.

In mijn huidige woonplaats heb ik ook zangles, wat ik 1 keer in de week doe. Vanuit daar heb ik ook af en toe optredens: ik zing bij jamsessies in een plaatselijke kroeg, jaarlijks bij een poppodium en heb ook 1 tot 2 keer in het jaar een studiosessie.
Feel free to check out my YouTube-channel! - ‘Mirthe Gevers’.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen aan een mooie plek in Nijmegen. Mocht dat zo zijn, dan zie ik het vanzelf voorbij komen en hoor ik het wel!

Liefs,
Mirthe

Algemene informatie: Mirthe
  Vrouw, 26 jaar