Kamer huren: niet meer beschikbaar Oude Kerkhof in Nijmegen

  • 26 m2
  • 3 kamers
  • 03 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Direct van de eigenaar te huur, een kamer van 26, 24,20m² in een unieke woning die je deelt met nog twee andere studenten. Het betreft een kamer in een volledig zelfvoorzienend woonhuis, wat betekent dat je samen met nog twee andere studenten de beschikking hebt over een keuken en douche/toilet op de benedenverdieping, een toilet/wasbak op de eerste verdieping.

Wat bieden we?
Zoals hierboven beschreven krijg je samen met twee andere studenten de beschikking over een volledig woonhuis. De grote, aparte keuken is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een elektrisch fornuis, een afzuigkap, een oven, een wasbak. Naast de keukenkastjes is er ook een grote voorraadkast ingebouwd. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd, maar alles wat je zoekt is aanwezig; een douche, toilet en wasbak met spiegel zijn present.

Alle kamers worden gestoffeerd aangeboden, dus inclusief vloer en (rol) gordijnen. De inrichting is naar eigen smaak en ook is het mogelijk om, in overleg, je eigen smaak aan te brengen door bijvoorbeeld te schilderen. De kamers worden in een nette staat aangeleverd en zo zien we ze uiteraard ook graag terug.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Lent
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 3
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Starter Student
Tonen op kaart