Kamer huren: niet meer beschikbaar Sperwerstraat in Nijmegen

  • 11 m2
  • 1 kamer
  • 09 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hoi dames!

Wij Anouk en Jana van huize Sperwer zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (een jongedame van het liefst 20 jaar of ouder) voor ons gezellig huisje naast het station! Het gaat om een kamer van 11 vierkante meter; de huurprijs is
€ 364.48 (incl. water, gas en draadloos internet) die vrij komt voor onbepaalde tijd.

De kamer heeft een groot raam en een eigen wastafel, en er staat een tweepersoons hoogslaper in die je over mag nemen. De kamer is wit geschilderd en heeft laminaatvloer. De kamer bevindt zich op de begane grond. Naast de kamer heb je een gezellige gemeenschappelijke woonkamer (incl. TV) met keuken en eethoek. Verder deel je de WC en de badkamer met douche en wasmachine met jouw huisgenoten. Het huis heeft een voortuin waar we vooral in de zomer vaak zitten, en een achtertuin met een fietsenstalling.

Het huis bevindt zich in de Sperwerstraat, in Nijmegen West. De locatie is ideaal: Station Nijmegen ligt praktisch in de voortuin, op 2 minuten loopafstand. Zowel het centrum als enkele supermarkten zijn op minder dan 10 minuten loopafstand. Naar de RU of HAN fiets je in 10-15 minuten. Je deelt het huis met twee huisgenoten: Anouk (22, studente pedagogiek aan de HAN) en Jana (24, student Taalwetenschap aan de RU). We doen vaak dingen samen, zoals eten, drankjes doen, in de tuin zitten, Netflixen of gewoon kletsen met een kopje koffie. Maar als je een keer voor jezelf wilt zijn is dat ook helemaal geen probleem!
Wat moet je verder nog weten? Als je bij ons komt wonen sluit je een campus-contract af, d.w.z. dat je verplicht bent om 6 maanden nadat je afgestudeerd bent te verhuizen. Interesse? Stuur dan een bericht naar mij en wellicht wordt je uitgenodigd voor de kijkavond

Tot snel!
Anouk & Jana

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart