Kamer huren: niet meer beschikbaar Bijleveldsingel in Nijmegen

  • 10 m2
  • 1 kamer
  • 03 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wil jij in het gezelligste studentenhuis van Nijmegen wonen waar bijna dagelijks samen gegeten en gechilld word? Dat kan!

Ben je het zat om op en neer te reizen, heb je saaie huisgenoten, of ben je gewoon toe aan iets veel leukers en studeer je aan de Uni? Wij hebben de perfecte kamer voor je!
Wij zijn op zoek naar een mannelijke student die naast het studeren ook gewoon een mooie tijd wil beleven in Nijmegen. We zijn dus niet op zoek naar een huisspook dat de hele dag op zijn kamer zit. Uiteraard respecteren we wel ieders privacy. We eten regelmatig samen, spelen vaak bijvoorbeeld Fifa of Mario kart en iedereen is altijd in voor een praatje. In de weekenden en vakanties is er altijd wel iemand op het huis te vinden, dus je hoeft je nooit te vervelen!
De kamer is 10 m2 groot en kost je 255 euro per maand inclusief gas, water, elektriciteit en internet. De kamer heeft een ingebouwde tweepersoons-hoogslaper, een wasbak, doorstroommogelijkheden en is gelegen aan de Bijleveldsingel. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de uni, ben je binnen 5 minuten op het station en ligt de stad op een steenworp afstand. Het is dus na een leuke avond in de stad mogelijk kruipend of rollend naar huis te gaan.
Als dit alles nog niet goed genoeg was kunnen we het nog mooier maken. Je krijgt er namelijk gratis het kittenduo Kees&Co, een wekelijkse schoonmaakster, een feestkelder met bar, een overdekte achtertuin, een dakterras, twee keukens, op iedere verdieping een wc en glasvezel internet bij.
Lijkt dit je wat, schroom dan niet te reageren! Stuur een persoonlijk bericht met een leuk verhaaltje en wat achtergrondinformatie over jezelf en wie weet zien we je op de kijkavond!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Man
Status: Student
Tonen op kaart