Berekent KamerNijmegen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding RoomNijmegen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Roomaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. RoomNijmegen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Roomaanbieders in Nijmegen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Room in Nijmegen. Een Roomaanbieder kan gratis een Room plaatsen in Nijmegen. Huurders kunnen ook gratis een Roomoproep plaatsen in Nijmegen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Room in Nijmegen, huurders kunnen ook reageren op Rooms in Nijmegen. Op www.kamernijmegen.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op RoomNijmegen of te reageren op een advertentie van een Room in Nijmegen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Room kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Nijmegen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Nijmegen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Roomaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

RoomNijmegen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Roomaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Room afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs